VAB Boeijen
Wij zijn onafhankelijk en werken met meerdere verzekeraars.

Oorsprong

VAB Boeijen is in Eersel in 1998 opgericht door Francesco en Manita Boeijen.  

Dat verzekeren wij u

Wij geven u de zekerheid dat wij onze diensten deskundig aan u ter beschikking stellen.  Wij kunnen in onze advisering de producten van meerdere verzekeraars en geldverstrekkers betrekken. VAB Boeijen heeft geen contractuele verplichtingen om uitsluitend voor bepaalde verzekeraars of geldverstrekkers te bemiddelen. Vanwege onze omvang hebben wij speciale afspraken met een aantal verzekeraars en geldverstrekkers kunnen maken. Door deze afspraken zijn wij in staat u, zowel inhoudelijk als qua tarifering, goede en aantrekkelijke aanbiedingen te doen.

Zekerheid

Wij geven u graag een goed overzicht van onze dienstverlening en wat u van ons kunt en mag verwachten. Dit is vastgelegd in onze Dienstenwijzer. Wij zijn aangesloten bij het klachteninstituut KiFiD. Verder heeft ons bedrijf een uitgebreide beroepsaansprakelijkheidsverzekering en de benodigde WFT vergunningen. Al onze medewerkers zijn minimaal in het bezit van een WFT diploma zodat u altijd een deskundige medewerker spreekt.

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Tussen 1995 en nu is de samenleving in snel tempo gedigitaliseerd. Er is een enorme toename in dataverkeer en de technologie ontwikkelt zich steeds sneller. Als gevolg hiervan is er een toename in het verzamelen en delen van gegevens, de risico’s van cybercrime en de vraag van de gewone burger wat er met zijn of haar persoonsgegevens wordt gedaan. De wetgeving was volgens de Europese Commissie toe aan vernieuwing en daarom stelde de Commissie in 2012 de Algemene Verordening Gegevensbescherming voor. Deze wet is in 2016 in werking getreden en per 25 mei 2018 vervangt de AVG de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Hier kunt u het Whitepaper AVG van VAB Boeijen lezen: Whitepaper AVG VAB Boeijen.

kifid logo

© 2016 VABboeijen - Volg ons op :    

Top