VAB Boeijen
Wij zijn onafhankelijk en werken met meerdere verzekeraars.

VAB relatie

01-06-2018

Deze maand zetten wij onze relatie V-TAS opleidingscentrum in de schijnwerpers.

V-TAS Opleidingscentrum is een gerenommeerd opleider gespecialiseerd in opleidingen voor kraanmachinist en trainingen in hijsen voor uw hijsbewijs, heffen, logistiek, industrie, intern transport, petrochemie en offshore. V-TAS heeft vestigingen in Bladel NL, Susteren NL en Arendonk B en trainingslocaties in Oosterhout, Bergen op Zoom, Goes, Apeldoorn, Emmeloord, Hardenberg, Almere, Schoonebeek, Zelhem, Rotterdam en Lommel.

Gecertificeerd en gesubsidieerd

V-TAS is als ISO 9001 gecertificeerd bedrijf erkend door de meeste Nederlandse en Belgische subsidieverstrekkers. Het OOM - Scholingsfonds voor de bouwnijverheid - SOOB , de KMO portefeuille en Colland. Omdat wij tevens erkend VTL-opleidingscentrum zijn geldt op al onze TCVT en CCV opleidingen ook de SOOB subsidie voor de logistieke dienstverleners. V-TAS kan u adviseren bij het onderzoeken van uw subsidie mogelijkheden en begeleiden bij aanvragen en afhandelen hiervan.

Asbestopleidingen

Sinds enkele maanden heeft V-Tas ook een nieuwe praktijkruimte voor asbestopleidingen.

U kunt bij ons terecht voor de volgende asbestopleidingen:

  • DAV1  (deskundig asbestverwijderaar 1)
  • DAV2  (deskundig asbestverwijderaar 2)
  • DTA    (deskundig toezichthouder asbest)

Met behulp van lesboeken, powerpoint en praktijkoefeningen worden de cursisten goed voorbereidt op hun theorie- en praktijkexamen. Onze docenten zijn vakmensen die hun ervaring in de praktijk hebben opgedaan en dit op een duidelijke manier kunnen verwoorden naar de cursisten.

Tevens is onze praktijkruimte de examenlocatie waar na de laatste lesdag aansluitend de examens worden afgenomen.

Heeft u vragen over de asbestopleidingen of wilt u reserveren? Neem dan rechtstreeks contact op met onze accountmanager:

Dhr. N. van der Heijden
Tel: 0031-653906003
E-mail: Niels@v-tas.nl

© 2016 VABboeijen - Volg ons op :    

Top