VAB Boeijen
Wij zijn onafhankelijk en werken met meerdere verzekeraars.

VAB relatie

01-09-2017

Winkelpassage de Helftheuvel is weer helemaal van deze tijd! De verbouwing aan de binnenzijde is afgerond – op de uitbreiding van het binnenhof na – en het resultaat mag er zijn. “We kunnen er weer twintig jaar tegenaan”, aldus Paul van Amelsvoort, voorzitter van de CooperatieveVereniging van Eigenaren (CvE) van de Helftheuvel: “Dit betekent natuurlijk niet dat we nu achterover gaan leunen. Want we willen het winkelcentrum blijven verbeteren. Wat dat betreft is het nooit af!”

Aantrekkingskracht

De Helftheuvelpassage heeft sinds jaar en dag een grote aantrekkingskracht op de regio. Niet alleen Bosschenaren komen er graag winkelen, maar ook steeds meer mensen van (ver) daarbuiten. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan het goede en complete winkelaanbod en niet te vergeten de bijzonder prettige sfeer. “Deze sterke positie willen we natuurlijk graag behouden en dat kan alleen als wij blijven investeren in verbeteringen”, vertelt Van Amelsvoort: “Je moet dus in beweging blijven. Na de vorige verbouwing in 2000 zijn we meteen begonnen met het plannen van de recente verbouwing. En ook nu liggen er alweer nieuwe plannen klaar.”

Verbeteringen

Het afgelopen jaar is de binnenzijde van het winkelcentrum compleet gemoderniseerd. Zo zijn bijvoorbeeld de tegels en entreedeuren vervangen, de verlichting is vernieuwd en ook het evenementenplein heeft een geslaagde make-over gekregen. Daarmee is de verbouwing aan de binnenkant afgerond. “Vandaar dat we het vizier nu willen richten op de buitenzijde”, vertelt Van Amelsvoort: “Zo willen we waar mogelijk het voetgangersgebied verbreden, betere fietsenstallingen en mooiere buitenverlichting. Zeker met het oog op de feestdagen. Er is dus nog genoeg werk aan de winkel!”

Winkelcarrousel

Tenslotte is een begin gemaakt met de uitbreiding van een aantal winkels aan het binnenhof van de Helftheuvelpassage. Deze werkzaamheden zijn onlangs gestart en nemen naar verwachting zeven maanden in beslag. “De winkels die daar nu gevestigd zijn, worden allemaal een stuk groter van opzet. Dit trekt natuurlijk nieuwe ondernemers en daarnaast staan ook enkele ondernemers op de Helftheuvel zelf te popelen om een groter winkelpand te betrekken. We kunnen het komende jaar dus zeker nog enkele interne verhuizingen verwachten”, besluit Van Amelsvoort. Kijk voor aanvullende informatie en het laatste nieuws op www.helftheuvel.com

© 2016 VABboeijen - Volg ons op :    

Top