VAB Boeijen
Wij zijn onafhankelijk en werken met meerdere verzekeraars.

VAB relatie: Op Smaak

01-02-2017

Ondernemers echtpaar Adrie en Miriam van der Loo zijn de oprichters van Op Smaak BV. Het echtpaar van der Loo heeft een jarenlange carrière in de gastronomie achter de rug. Ze runden het succesvolle restaurant De Zoete Inval in Eersel en ontwikkelden het merk SMAAKgeheimen, een serie tapenades, pesto’s, kaasdips en dressing die in hun restaurant populair waren. Allemaal bereid met natuurlijke ingrediënten en glutenvrij.

Voor meer informatie over SMAAKgeheimen zie: www.smaakgeheimen.nl

In het restaurant kookte Miriam van der Loo ook vaak voor ouderen en mensen voor wie eten minder vanzelfsprekend was. Het was haar passie om deze mensen toch weer een eetbeleving te geven.

Het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven en Veldhoven was geïnteresseerd in SMAAKgeheimen en vroeg Miriam van der Loo eens langs te komen. Tijdens het gesprek kwam ook de problematiek over patiënten met kauw- & slikproblemen ter sprake. Door een operatie, kanker, ouderdom of kaakproblemen kunnen patiënten/cliënten geen gewone maaltijden nuttigen en zijn ze aangewezen op zoete drinkvoeding, die ze vaak niet lekker vinden. Het plezier in eten verdwijnt en ondervoeding ligt daardoor op de loer. Vanuit deze gedachten is de ontwikkeling en het concept voor Fijnproevers ontstaan.

Het voedingsconcept van Fijnproevers biedt gevarieerde, hartige, smaakvolle en bovenal energie- & eiwitverrijkte eetmomenten. De producten zijn net als SMAAKgeheimen allemaal bereid met natuurlijke ingrediënten en glutenvrij.

Voor meer informatie over Fijnproevers zie: www.fijn-proevers.nl

© 2016 VABboeijen - Volg ons op :    

Top