VAB Boeijen
Wij zijn onafhankelijk en werken met meerdere verzekeraars.

VAB relatie Van Mossel

01-03-2018

Samenwerking VAB Boeijen met Van Mossel Autoschade Groep

De van Mossel Autoschade Groep telt 15 schadeherstelbedrijven en één serviceloket in  Nederland, verspreid over het land. Naast de 15 schadeherstelbedrijven, kan de particuliere en zakelijke klant eveneens terecht bij de 35 dealer schade service punten in Nederland. Naast de reguliere autoschadebedrijven, biedt men ook een locatie aan voor de complexe/grote schades (High Tech) en een separate locatie voor alternatieve schadereparaties (uitdeuken zonder spuiten).

Indien de weersomstandigheden daarom vragen, is een hagelschadecentrum tot beschikking. De groep maakt deel uit van de Van Mossel Automotive Groep en is aangesloten bij de keten Schadenet.

Van Mossel Autoschade Groep is merk erkend schadehersteller van meerdere merken, onder andere Peugeot, Volkswagen, Audi, Opel, Ford, Kia, Citroën, Citroën DS, Jaguar, Land Rover en Renault. Vanzelfsprekend kan de klant ook voor de overige merken bij De Van Mossel Autoschade Groep terecht.

Door middel van de gratis haal- en brengservice door heel Nederland, wordt de klant optimaal ontzorgd en voorzien van mobiliteit.

Voordelen op een rij:

  • Gratis haal- en brengservice. De auto wordt thuis of op het werk opgehaald en er wordt een gratis vervangende auto neergezet tijdens de reparatieperiode.
  • Landelijke dekking
  • Verlaagd eigen risico of voorkoming verhoogd eigen risico.
  • Intakegesprek is niet meer nodig. De klant hoeft niet zelf langs te komen.
  • Garantie op de herstelde schade.
  • De herstelkosten worden direct overgemaakt. De klant heeft hier geen omkijken naar.

Door middel van het onderstaande telefoonnummer wordt de klant direct geholpen. Er wordt een afspraak gemaakt voor de haal- en brengservice of er wordt een reparatieafspraak gemaakt: 0497-530480

Download hier uw visitekaartje met contactgegevens bij schade:  visitekaartje

© 2016 VABboeijen - Volg ons op :    

Top