VAB Boeijen
Wij zijn onafhankelijk en werken met meerdere verzekeraars.

VAB relatie Uniqlean

01-05-2018

Uniqlean staat voor dé VIP behandeling voor uw personenauto(‘s) en/of bedrijfswagen(s). Zij bieden een unieke autowasbeleving met optimale service en een persoonlijke benadering. Bij Uniqlean treft u onder andere de meest innovatieve roll-over autowasmachine, wasboxen en alle denkbare aanvullende apparatuur.

Autowassen wordt een feestje

Uniqlean zorgt ervoor dat het autowassen een feestje wordt. Tijdens het autowassen kan de klant een lekker kopje koffie nuttigen in de moderne wachtruimte bij Uniqlean. Laat uw auto wassen in de moderne autowasmachine en ervaar de kwaliteit van het autowassen.De hypermoderne wasstraat heeft verschillende wasprogramma's voor personenauto's en kleine busjes zodat  je niet op zaterdag enkele uren bezig bent met het wassen van de auto. 

VIP behandeling

Naast het uitgebreide autowascentrum verzorgt Uniqlean ook speciale VIP behandelingen voor uw auto. Tevens kunt u uw auto showroomklaar laten maken. Dit houdt in dat in afstemming met de klant een stappenplan wordt besproken hoe de auto handmatig gereinigd en gepoetst gaat worden. Eigenaar van Uniqlean Peter Oosterbaan is expert op het gebied van autoreiniging en het reconditioneren. “De klant kan op afspraak de auto bij mij achterlaten en in één dag wordt de auto van binnen en van buiten op en top verzorgd en gepoetst en voorzien van een high end coating”.

20% korting op VIP behandeling

Speciaal voor de lezers van deze nieuwsbrief geeft Uniqlean een korting van maar liefst 20% op de VIP behandeling! Het enige dat u hoeft te doen is deze nieuwsbrief meenemen en overhandigen aan Peter Oosterbaan.  De actie loopt tot 1 juli 2018.

Uniqlean is gevestigd aan de Geldropseweg 22 in Heeze.

Voor uitgebreide informatie kunt u terecht op www.uniqlean.nu

© 2016 VABboeijen - Volg ons op :    

Top