VAB Boeijen
Wij zijn onafhankelijk en werken met meerdere verzekeraars.

Sijbers Producties

01-12-2016

Sijbers producties, full service ontwerpbureau productontwerp, reclameconcepten, illustraties en grafische vormgeving.

Harrie Sijbers was behalve ontwerper jarenlang galeriehouder in Son en Breugel. Galerie Podium Dejavu om precies te zijn. Zijn aanvankelijke hobby, schilderen, werd toen ineens veel meer ‘werk’ omdat zijn schilderijen goed bleken te verkopen en dat nog steeds doen.

Zijn aanvankelijke werkzaamheden als industrieel ontwerper, ontwerpen van producten, reclame-uitingen en (technische) illustraties raakten een beetje op de achtergrond, hoewel Harrie ook daarmee nog steeds actief was en is. Maar na 12,5 jaar galeriehouder te zijn geweest werd het weer tijd voor verandering.

De galeriefunctie werd opgeheven, de galerie gaat sluiten op 31 december, en de oude liefde, het ontwerpen, komt weer meer op de voorgrond. Schilderen wordt zodoende weer hobby, ontwerpen wordt weer werk.

Harrie studeerde aan de tegenwoordige Design Academy toen nog de Academie voor Industriële Vormgeving in Eindhoven. Hij stond bekend als een zeer creatief iemand met goede, frisse ideeën en studeerde dan ook af met lof. Ook de aan de opleiding verbonden Rene Smeets prijs voor uitzonderlijke prestaties ging naar hem. Voor sommige productontwerpen ontving hij internationale awards en publicaties.

Uit een van de producten waar een award voor ontvangen werd is later Time Origin BV ontstaan. Het bedrijf waarin Harrie innovatieve klok en horlogeconcepten ontwerpt. Een andere manier van tijd weergeven die eigenlijk meer logisch is dan de huidige manier. Een nieuwe en unieke manier om tijd weer te geven met veel secundaire mogelijkheden. Inmiddels is ook patent verkregen op dit door Sijbers ontwikkelde concept.

Dit concept, waarbij tijd gekoppeld wordt aan het natuurlijke ritme van dag en nacht, zou zo maar de horloge-wereld op zijn kop kunnen zetten. Kijk maar eens op de site: www.time-origin.com

Sijbers producties is een klein maar veelzijdig ontwerpbureau. Productontwerp van idee tot product. In welke fase uw product of innovatie ook is, Sijbers helpt u de volgende stappen te zetten, snel en creatief. Ook voor een nieuwe huisstijl, compleet met website en, eventueel, een eraan gekoppelde webshop, Sijbers producties is uw betrouwbare partner, afspraak is afspraak!

Sijbers producties laat zich het liefst inzetten in trajecten waar veel creativiteit gewenst is; ideeën genereren voor nieuwe producten, ideeën aanreiken voor aansprekende reclameconcepten, een frisse website ontwerpen enz.enz.

Als u op zoek bent naar die creativiteit en een direct aanspreekpunt bij een no-nonsense compact ontwerpbureau, tot ziens bij

Sijbers producties!

www.sijbers.nl

© 2016 VABboeijen - Volg ons op :    

Top