VAB Boeijen
Wij zijn onafhankelijk en werken met meerdere verzekeraars.

VAB relatie

01-12-2017

Beddenspeciaalzaak Q-Bed

Dé beddenspeciaalzaak uit Brabant en wijde omstreken! Al meer dan 25 jaar is Q-Bed de beddenspeciaalzaak uit Brabant. Zij hebben van slapen ons specialisme gemaakt en met hun kennis in bedden, matrassen en boxsprings kunt u er bij hen van op aan dat u deskundig wordt geholpen. In al deze jaren hebben zij veel veranderingen en vernieuwingen meegemaakt en continu de belangrijke onderdelen toegevoegd aan hun assortiment. Altijd de laatste technologieën op het gebied van slapen in ons bezit!

Persoonlijk advies de sleutel tot heerlijk slapen 

Goed slapen is een van de belangrijkste dingen in het leven. Volledig tot rust komen en goed kunnen presteren de volgende dag is door het hele leven van essentieel belang. Als beddenspeciaalzaak onderscheiden zij zich door ruim de tijd te nemen voor iedere klant en persoonlijk advies op maat te geven. Zij kijken naar de gehele persoonlijke situatie en naar uw slaappatronen. Ieder mens is anders en er is geen één standaard bed wat bij een persoon past. Iedereen brengt een derde van zijn leven in bed door. Het is belangrijk voor uw gezondheid om deze tijd op een comfortabele wijze door te brengen en vooral goed uit te kunnen rusten.

Bekende merken met kwaliteit als uitgangspunt 

Bij Q-Bed vindt u naast bedden, boxsprings en matrassen ook veel bedtextiel en ledikanten. Hun assortiment bevat verschillende gerenommeerde merken als Auping, Tempur, Avek, Norma en Ergosleep. Klanten komen naar ons voor deskundig advies, de hoogste kwaliteit en gratis bezorging. Daarnaast kunnen zij uw oude bed direct meenemen en is er geen aanbetaling verplicht. Kom vrijblijven langs in de showroom en profiteer van jarenlange ervaring en scherpe prijzen. Ga op zoek naar uw droom bed!

Erkent 5 Sterrenspecialist

Q-Bed is als 5 sterrenspecialist in slapen al jaren een begrip in Noor-Brabant. Bij Q-Bed kunt u voor een goed advies terecht in de winkel, maar desgewenst komen zij bij u langs om uw ideeën te bespreken. Anno 2010 is Q-Bed officieel erkend als 5-sterrenspecialist. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor: goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard! De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt het voor de  consument een stuk makkelijker gemaakt. Het keurmerk mag enkel gevoerd worden door bedrijven die vakmanschap, het geven van een goed advies en een uitstekende klantbeleving hoog in het vaandel hebben. Stuk voor stuk zaken die Q-Bed als vanzelfsprekend beschouwt. Bij Q-Bed de 5 sterrenspecialist van Nederland hebben ze vanaf het begin begrepen dat het bij een winkel niet draait om slechts de producten. De beleving en het adviseren van je klanten is zeker zo belangrijk. “Nu er een maatstaf in het leven is geroepen voor klanttevredenheid wilde ik graag een erkenning als 5-sterrenspecialist. De visie van het keurmerk past gewoon bij ons. Een goed advies is immers goud waard. We willen de klant niet slechts een product verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen”, aldus eigenaar Michel Roording “Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen”. Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk onze reviews.

Kijk voor meer informatie op onze website WWW.QBED.NL

We hebben nog een speciale actie voor u als lezer van deze nieuwsbrief, en wel de volgende:

  • 15% Korting op de hele collectie.
  • Bij aankoop van een bed van minimaal € 2.500,- een textielcheque ter waarde van € 500,-.

© 2016 VABboeijen - Volg ons op :    

Top