VAB Boeijen
Wij zijn onafhankelijk en werken met meerdere verzekeraars.

VAB relatie

01-02-2018

"Het slaapt toch echt een stuk rustiger als je weet dat je bedrijf prima verzekerd is. Het gevoel dat alles in goede handen is, en dat je je over verzekeringskwesties niet druk hoeft te maken. Heerlijk om je volledig te kunnen richten op datgene waarvoor je jouw bedrijf bent gestart. In mijn geval: de verkoop van gebruikte auto’s – en dan met name Fiat 500 en MINI Countryman. Kijk, dat geruststellende gevoel is precies wat Henk Smit mij biedt. En wat voor mij heel belangrijk is: het klikt gewoon tussen ons".

De jonge (35 jaar) ondernemer Wessel Kok is eigenaar van Leukwagentje.nl. Hij startte zijn bedrijf in januari 2015 in een klein pand op het bedrijventerrein Nijnsel bij Sint-Oedenrode, na een loopbaan van pakweg vijftien jaar bij achtereenvolgens Volkswagen/Audi en BMW/MINI. Begonnen met acht stuks Fiat 500, heeft Wessel zijn Leukwagentje.nl inmiddels doorontwikkeld tot een bedrijf met gemiddeld ruim veertig gebruikte auto’s op voorraad. Hij heeft zich volledig gespecialiseerd in Fiat 500 en MINI, en van het laatste merk vooral de Countryman. Met die ontwikkeling is ook de ruimte meegegroeid: sinds april 2016 is Leukwagentje.nl gevestigd in een ruim bemeten pand aan de Gildenstraat 10, eveneens in Nijnsel.

Perfecte klik

"Leukwagentje.nl is anders dan veel andere autobedrijven. Ik wil de klant goed kunnen adviseren, en ik wil zo veel mogelijk weten over de auto’s die ik verkoop. Met mijn specialisme bereik ik dat. En ik krijg ook precies de klanten binnen die ik beoog. Ik ga allereerst voor het plezierige contact. Er kan hier gelachen worden – en dat gebeurt dan ook! Het moet leuk zijn voor de klant. Een goede klik is voor mij minstens zo wezenlijk als de uiteindelijke deal. En zoals ik al zei: dat geldt voor alle relaties die ik aanga. Dus ook die met bedrijven en personen die diensten verlenen aan Leukwagentje.nl", aldus een immer geestdriftige Wessel.

Die bijzondere sfeer vertaalt zich ook in de buitengewoon positieve scores die Leukwagentje.nl behaalt op het gebied van klanttevredenheid. Zonder uitzondering krijgt het bedrijf de maximale waardering van zijn klanten. En de talloze enthousiaste recensies op bijvoorbeeld Facebook spreken boekdelen. Wessel is er maar wát trots op.

Snoepwinkel

Wie het pand aan de Gildenlaan 10 betreedt, waant zich in een snoepwinkel. "Dat horen we heel vaak", lacht Wessel. "Niemand verwacht in eerste instantie hier een zo uitgebreid aanbod aan te treffen. Al die blinkende Fiatjes in talloze vrolijke kleurtjes, en dan die fraaie Countrymans in vele uitvoeringen … We hebben hier ontegenzeggelijk iets te bieden, ja. En dat waardeert de klant". Maar natuurlijk kijkt die ook naar het prijskaartje. Wessel is daar stellig in.

"Wij maken het zo aantrekkelijk mogelijk. Kort en goed: een eerlijke, nette prijs voor een eerlijke, nette auto. We bieden bovendien veel extra service, variërend van het naar wens van de klant verder verfraaien van de auto van zijn of haar keuze, tot en met deskundig onderhoud tegen messcherpe tarieven bij onze servicepartners. En ook die hebben we zorgvuldig gekozen. Het zijn zonder uitzondering mensen die graag een stapje extra voor de klant zetten. Je snapt het al: mensen met wie het klikt!"

Contact

Op zoek naar een leuk wagentje? Neem dan eens een kijkje bij Leukwagentje.nl aan de Gildenstraat 10 in Sint-Oedenrode (bedrijventerrein Nijnsel). Dat kan op afspraak zeven dagen per week van 9:00 tot 20:00 uur. Wel even bellen: 06 573 15 111. Mailen kan ook via wessel@leukwagentje.nl. Alle aangeboden auto’s zijn te zien op www.leukwagentje.nl. Speciaal cadeau voor de lezers van de VAB-nieuwsbrief: een luxe mattenset bij aankoop van een auto.

© 2016 VABboeijen - Volg ons op :    

Top