VAB Boeijen
Wij zijn onafhankelijk en werken met meerdere verzekeraars.

bureau baijens

01-06-2017

Jos BaijensĀ is eigenaar vanĀ bureau baijens, een flexibel interieur-architectenbureau dat gespecialiseerde totaalprojecten ontwerpt in de retailinrichting in binnen- en buitenland.

Het totale traject behelst het conceptmatig vormgeven van exterieur, interieur, meubel- en huisstijl onafhankelijk van leveranciers en uitvoerenden.
In het 26-jarige bestaan is het bureau uitgegroeid tot het meest gespecialiseerde optiek-architectenbureau van Nederland en behoren al veel gevarieerde en individuele projecten tot hun referenties. Alleen in Nederland heeft Jos Bayens al meer dan 150 winkelinrichtingen verzorgd.
Andere disiplines die het bureau beheerst, varieren van productvormgeving en -ontwikkeling tot architectuurconcepten en grafische vormgeving.
Dit alles eventueel van adviesschets en overleg tot totale turn-key projecten en uitvoeringsbegeleiding. Voor een project met eigen identiteit en een persoonlijke benadering van "interieur", is bureau baijens een partner.

Tevens is Jos baijens eigenaar en vormgever van JOS dutch eyeware design, een eigenwijs brilmonturen merk dat al 16 jaar wereldwijd in de nichemarkt van de optiek opereert.

WWW.BAIJENS.NL

WWW.JOS.JE

WWW.JOS-EYEWARE.COM.

© 2016 VABboeijen - Volg ons op :    

Top