VAB Boeijen
Wij zijn onafhankelijk en werken met meerdere verzekeraars.

VAB relatie

01-05-2017

Autobedrijf Bisselink & Gerrits is in 15 jaar uitgegroeid tot een vakkundig autobedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in Land Rover maar uiteraard zijn alle automerken bij hen van harte welkom.

Goed opgeleid en aandacht voor de klant

Het team van monteurs is goed opgeleid, volgt voortdurend bijscholingen en heeft gezamenlijk een enorme dosis ervaring in de meest uiteenlopende reparaties. Toch zijn het de teamleden zelf die het verschil maken. Want naast hart voor auto’s hebben zij ook altijd aandacht voor de wensen van hun klanten en weten zij dat meedenken, helder overleg en een transparante werkwijze de onderdelen voor betrouwbaarheid zijn.

Onderhoud en een doorlopende voorraad auto's

Deskundig onderhoud aan uw auto is erg belangrijk, voor de levensduur en waarde van uw auto, voor prettig rijden en ook voor uw en andermans veiligheid. Niet alleen hun vakmanschap, technische kennis en de rijk uitgeruste werkplaats maken de kwaliteit van hun werk uit. Zij vinden duidelijk overleg en heldere afspraken ook erg belangrijk.

Autobedrijf Bisselink & Gerrits heeft een doorlopende voorraad aan auto's. Neem eens eenkijkje op hun site of breng ze een bezoekje. De koffie staat altijd klaar.

Land Rover specialist

Autobedrijf Bisselink & Gerrits specialiseert zich al jaren in Land Rover. Of u nu een ‘normale’ Range Rover zoekt of een flink gemodificeerde Defender, zij hebben altijd een voorraad aantrekkelijke Land Rovers in huis. Natuurlijk kunt u ook voor onderhoud en aanpassingen bij hen terecht, want zij kennen de ins-and-outs van Land Rover. Op zoek naar (gebruikte) Land Rover onderdelen? Neem eens een kijkje op hun Land Rover onderdelen site.

Autobedrijf Bisselink & Gerrits
Hogelandseweg 85
6545 AB Nijmegen
024 – 377 2400
informatie@bisselinkengerrits.nl
www.bisselinkengerrits.nl

© 2016 VABboeijen - Volg ons op :    

Top