VAB Boeijen
Wij zijn onafhankelijk en werken met meerdere verzekeraars.

Bijeenkomst BIG DATA

01-04-2016

Op woensdag 13 april 2016 vindt van 16:00 uur tot 21:00 uur een bijeenkomst over Big Data en onze veranderende digitale wereld plaats. Samen met Aegon, KNAB Bank en Acura Assuradeuren nodigen wij u van harte uit voor dit event.

We doen dit niet zomaar, want onze samenleving digitaliseert in een rap tempo. Een positieve ontwikkeling uiteraard, met alle gemakken van dien. De andere kant van de medaille is dat deze digitalisering ook nieuwe organisatierisico's met zich mee brengt. Maar dit is wel de wereld waarin wij nu leven.

Kees Smaling (CIO Aegon) en René Frijters (oprichter en CEO Knab Bank) zullen tijdens dit event een presentatie verzorgen. De frontmannen van The Blue Stars zullen de middag openen met een "Brabants Kwartierke".Zij vertellen u met een knipoog wat hun kijk is op de wereld van Big Data. 

Deze nieuwe digitale wereld vraagt dan ook om een nieuwe manier van denken en sturen. Het doel van dit event is om gezamenlijk kennis en ervaring te delen.

Voor deze bijeenkomst vragen wij een bijdrage van € 75,00 per persoon.

De locatie zal in de omgeving van Eindhoven zijn, maar moet nog definitief vastgesteld worden. U kunt zich nu alvast aanmelden via deze link . Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Wij hopen u en uw relaties op woensdag 13 april te mogen verwelkomen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meldt u snel aan.

© 2016 VABboeijen - Volg ons op :    

Top