VAB Boeijen
Wij zijn onafhankelijk en werken met meerdere verzekeraars.

Pensioenadvies

Als u het zelf echt begrijpt kunt u het ook simpel uitleggen. Pensioen is een vak apart en ieder vraagstuk is anders. Wat past er bij u? U heeft als werkgever vaak van alles geregeld voor het inkomen van uw werknemers en hun gezinnen, voor nu en later, maar u weet nu niet precies of dit allemaal voldoet. U heeft te weinig kennis en tijd om dit allemaal zelf uit te zoeken. Wat als uw werknemers met pensioen gaan, arbeidsongeschikt worden of komen te overlijden? De kans is groot dat u onnodige risico’s loopt met de pensioenen van uw werknemers.

En hoe zit het met uw eigen pensioen? Als ondernemer heeft u vaak van alles geregeld voor uw inkomen voor later. Maar weet u nu precies wat dit alles bij elkaar oplevert?

VAB Boeijen werk op het gebied van pensioenadvisering samen met haar partner APS Pensioen team. Zij sluiten voor de duur van het adviesproces een contract met u af. In dit stappenplan geven zij duidelijkheid over de aanpak en prijs. In sommige situaties is tussentijds opzeggen mogelijk. Als blijkt dat de regeling voor u niet (meer) nodig is, dan bepalen zij aan de hand van de omstandigheden een passende aanpak en prijs. Samen met onze partner APS Pensioenteam dragen wij zorg voor uw totale portefeuille. Wel zo makkelijk!

Neem hier contact met ons op voor meer informatie

© 2016 VABboeijen - Volg ons op :    

Top