VAB Boeijen
Wij zijn onafhankelijk en werken met meerdere verzekeraars.

Onze diensten

Wij kunnen u onder meer adviseren op het gebied van:

Verzekeringen

Pensioenen

Hypotheken

U kunt hierbij denken aan autoverzekeringen, brandverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, ziektekostenverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, reisverzekeringen en inkomensverzekeringen

Als u het zelf echt begrijpt kunt u het ook simpel uitleggen. Pensioen is een vak apart en ieder vraagstuk is anders. Wat past er bij u? U heeft als werkgever vaak van alles geregeld voor het inkomen van uw werknemers en hun gezinnen, voor nu en later, maar u weet nu niet precies of dit allemaal voldoet. U heeft te weinig kennis en tijd om dit allemaal zelf uit te zoeken.

De aankoop van een huis is één van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven. Het is daarom belangrijk goed na te denken over de diverse keuzes die daarmee gepaard gaan. Het kopen van een huis brengt veel kosten met zich mee, waarvoor u vrijwel altijd geld moet lenen. Bij het afsluiten van een hypotheek behoren veel keuzes. Het is belangrijk hier goed over na te denken.

Lees meer Lees meer Lees meer

Wij geven u de zekerheid dat wij onze diensten deskundig aan u ter beschikking stellen.  Wij kunnen in onze advisering de producten van meerdere verzekeraars en geldverstrekkers betrekken. VAB Boeijen heeft geen contractuele verplichtingen om uitsluitend voor bepaalde verzekeraars of geldverstrekkers te bemiddelen. Vanwege onze omvang hebben wij speciale afspraken met een aantal verzekeraars en geldverstrekkers kunnen maken. Door deze afspraken zijn wij in staat u, zowel inhoudelijk als qua tarifering, goede en aantrekkelijke aanbiedingen te doen.

© 2016 VABboeijen - Volg ons op :    

Top